Politiewagen slaat over de kop bij achtervolging

Een politiewagen is vrijdagmiddag bij een achtervolging in Oirsbeek over de kop geslagen. Een agent is daarbij gewond geraakt aan zijn hoofd.

Het incident gebeurde rond tien voor twee in de middag op de Beukenberg. De agent achtervolgde een auto met vermoedelijk gestolen kentekenplaten. Op de Beukenberg moest hij vermoedelijk uitwijken voor een tegenligger, waarna zijn auto op zijn kop op de weg terecht kwam.

De agent, die via de radio in contact stond met zijn collega’s, kon zelf uit de auto klimmen. Hij is uiteindelijk met een hoofdwond door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto die achtervolgd werd, wist na het ongeluk te ontkomen. De politie is een zoekactie gestart. Getuigen wordt verzocht om zich te melden.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen