Video: Gasten vinden zwaargewonde Pool in Geleense hotelkamer

Gasten van een hotel annex pension aan de Wolfstraat in Geleen hebben zondagmiddag in een van de kamers een zwaargewonde man gevonden.

Het 31-jarige slachtoffer, dat de Poolse nationaliteit heeft, is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Heerlen. Over de aard van de verwondingen en de actuele toestand van de man wil de politie geen mededelingen doen.

Onderzoek in volle gang
Volgens politiewoordvoerster Judith Verbaan is nog onduidelijk of er sprake is van een misdrijf  of dat er mogelijk een andere oorzaak in het spel is. „We weten op dit moment niet wat zich in het hotel heeft afgespeeld. Het onderzoek is in volle gang. Meer informatie hebben we op dit moment niet”, zo liet de politiewoordvoerster zondagavond weten. Vooralsnog is er niemand aangehouden.

De Pool zou voor langere tijd een kamer hebben geboekt. Het hotel-pension in Geleen was zondagavond telefonisch niet bereikbaar.

 

 

Door Laurens Schellen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Sittard-Geleen