Duncan zet laatste puntjes op de i voor halve finale

Duncan Laurence. Afbeelding: ANP

De laatste repetitie van Duncan Laurence voor de tweede halve finale van het Eurovisiesongfestival is donderdagmiddag vlekkeloos verlopen.

Net als woensdag tijdens de vakjuryshow bleef de zanger moeiteloos overeind en bracht hij zijn Arcade vol overtuiging.

Bij de laatste complete doorloop voor de show was er nog iets aan de act gesleuteld. Aan het einde van het liedje was er een ander shot te zien gericht op het publiek en kwamen er toch lasers aan te pas.

Tijdens het optreden van woensdag gaven de vakjury’s van de landen die meedoen al hun punten. Daarmee is zijn lot al voor de helft bepaald. De stemmen van de televoters komen daar donderdagavond nog bij.

Het doorlopen van de show gebeurt als repetitie voor de artiesten, maar ook om de productie van het enorme evenement de gelegenheid te geven alles soepel op elkaar af te stemmen en goed in beeld te krijgen.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen