Verkeersmaatregelen 400 jaar Schutterij Gronsveld

© Getty Images

In Gronsveld zijn er vanaf vrijdag 7 juni 19.00 uur een aantal verkeersmaatregelen van toepassing. Schutterij Sint Sebastianus Gronsveld bestaat 400 jaar en dat wordt gevierd in een feesttent.

Redactie

Op vrijdag 7 juni van 19.00 tot 02.30 uur, zaterdag 8 juni van 11.00 tot 02.30 uur en zondag 9 juni van 10.00 tot 02.30 uur is de Stationsstraat is afgesloten voor alle verkeer behoudens fietsers en voetgangers. Vanaf de T-splitsing Rijksweg-Stationsstraat tot na de tunnel onder A2/kruispunt Stationsstraat/Oosterbroekweg worden verkeersdeelnemers omgeleid. Daarnaast is de Hogeweg (vanaf kruising Graaf van Bronckhorststraat/Hogeweg) rijrichting Stationsstraat en de Harmonieweg en Hennemettenstraat rijrichting Rijksweg is ingesteld als een eenrichtingsweg. Ook de Broekstraat (vanaf T-splitsing Stationsstraat/Broekstraat) rijrichting kruispunt Broekstraat-Harmonieweg-Hennemettenstraat is ingesteld als eenrichtingsweg.

Op de Hogeweg is een Kiss and Ride ingesteld. Aan de Hogeweg is een eenzijdig parkeerverbod van kracht en aan de Harmonieweg en Hennemettenstraat is een tweezijdig parkeerverbod ingesteld.

Meest gelezen

Eijsden-Margraten

Gemeenteberichten