Theo Hermans benoemd tot erelid van D’n Uul

Erelid Theo Hermans ontving bij zijn benoeming een kistje van zijn ‘huisdrank’ Afbeelding: Harrie Allers

Vanwege zijn grote verdiensten voor D’n Uul is Theo Hermans benoemd tot erelid van de Roermondse sjtadsvastelaovesvereniging.

Theo Hermans is al 29 jaar actief in vooral ondersteunende functies achter de schermen. In 1990 leerde hij D’n Uul kennen als chauffeur van oud-prins Lex I Vervuurt. In alle opvolgende jaren heeft Hermans zich bijzonder verdienstelijk gemaakt als adjudant van de drie oud-vorsten Naad I Imkamp, Hans III Smals, Sybert I van Keeken en de huidige vorst Dirk I Franssen.

Theo Hermans is 21 jaar lid van het algemeen bestuur van D’n Uul en als zodanig betrokken bij de beleid- en besluitvorming van de vereniging. Daarnaast is hij al ruim twintig jaar lid van de raad van elf.

Het laudatio en de bijbehorende traditionele onderscheiding werd uitgesproken en uitgereikt door vorst Dirk I. Theo Hermans is met zijn benoeming het vierentwintigste erelid van D’n Uul.

Door Rob van Deurzen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen