Rockzangeres Renée (16) zingt in thuisstad Sittard

Zangeres Renée. Afbeelding: Rien Hochstenbach

De jeugdige Sittardse pop- en rockzangeres Renée Blommaert is binnenkort te zien en te horen in haar eigen woonplaats. Het zestienjarige talent, beter bekend onder haar vaste artiestennaam Renée, staat op zondag 7 juli op de planken in horecazaak Bagels & Beans aan de Putstraat.

De zangeres wordt op het podium begeleid door Senne Taks op gitaar en percussioniste Hannah Schuur. Kenners zien voor Renée een beloftevolle toekomst weggelegd, ook al omdat ze vastberaden haar pad in de popsector volgt. Op haar zevende al begon ze met zangles, eerst bij Kumulus in Maastricht en later bij Artamuse in Sittard. Daarna volgden, ook buiten de provincie, diverse andere opleidingen op het gebied van zang, pop, rock en performance. „Een topmuzikante in de dop”, oordeelt Bagels & Beans-eigenaar Rien Hochstenbach.

Het concert van Renée en band op 7 juli begint rond 14 uur. De toegang is gratis.

Door Laurens Schellen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen