Politie krijgt nieuwe tips over moord op Heerlenaar Sjef Klee (26)

Sjef Klee Afbeelding: Politie

Sinds het opnieuw openen van het onderzoek naar de dood van Sjef Klee uit Heerlen in 1995, is er bij de politie nieuwe informatie binnengekomen over de zaak.

De politie heeft het team dat onderzoek doet naar de oude zaak daarom verder uitgebreid.

Tip

Het onderzoek werd vorige week opnieuw geopend nadat er een tip was binnengekomen. Een oproep aan getuigen en mensen die mogelijk meer weten leidde sindsdien tot meer tips.

Waar de nieuwe informatie over gaat kan de politie in het belang van het onderzoek niet zeggen. De tips worden wel verder onderzocht.

Anoniem

De politie denkt dat er nog steeds mensen zijn die meer weten maar tot nu toe hebben gezwegen. Met hen wil het onderzoeksteam graag in contact komen, bijvoorbeeld via Meld Misdaag Anoniem. De politie benadrukt dat het nog altijd mogelijk is om de dader(s) te berechten.

Het lichaam van de 26-jarige Klee werd op zondag 10 september 1995 gevonden op het voormalig mijnbouwterrein aan de Wenckebachstraat in het Brunssumse Treebeek. Hij bleek te zijn doodgeschoten. Ondanks uitgebreid onderzoek is zijn dood nooit opgehelderd.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen