Beleefbus Kerkrade beleeft vierde seizoen

De Beleefbus passeert ook Viva la Vida. Afbeelding: Gemeente Kerkrade

De Beleefbus rijdt ook komende zomer langs alle Kerkraadse attracties. Van 3 juli tot en met 30 oktober kunnen bezoekers iedere woensdag en zondag opstappen.

De bus brengt toeristen en inwoners tijdens de 2,5 uur durende rondrit langs onder meer GaiaZOO, Rolduc, Roda JC en kunstwerk Viva La Vida. Een gids vertelt daarbij anekdotes over het Kerkrade van vroeger en nu. Ook wordt er onderweg twee keer uitgestapt. De Beleefbus vertrekt iedere woensdag en zondag om 13.00 uur vanaf de Rodaboulevard en 13.15 uur vanaf de Rodahal.

De ritprijs voor volwassenen bedraagt drie euro per persoon en voor kinderen een euro. Tickets zijn verkrijgbaar via www.beleefbuskerkrade.nl en bij de balie van het Visit Zuid-Limburg Servicepunt in HuB Kerkrade. Ook in de bus zijn tickets te koop indien er plaatsen vrij zijn. Tickets voor rolstoelgebruikers zijn alleen online te koop. De Beleefbus is niet toegankelijk voor gebruikers van een scootmobiel.

Door Paul Dolhain

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Kerkrade