Kaarten Rammstein binnen een uur uitverkocht

Bron © AD

Afbeelding: Marcel Wagenaar

Wie nog naar het concert van Rammstein in Nijmegen óf Oostende wil, heeft pech. De ruim honderdduizend tickets voor de shows in ons land en bij onze zuiderburen waren vanochtend binnen een uur uitverkocht.

De kaarten voor het concert in het Belgische Oostende vlogen volgens concertorganisator Greenhouse Talent binnen een kwartier over de toonbank. In Nederland duurde het iets langer voor de show was uitverkocht, omdat ‘het systeem het niet zo goed aankon’. Rammstein verkocht het Nijmeegse Goffertpark in ongeveer een uurtje uit.

Of er extra concerten komen, durft Greenhouse Talent nog niet te zeggen. ,,Als we kijken naar de vraag naar kaarten, dan zou dat leuk zijn. Maar we laten het aan de band over.”

Rammstein gaf vorige week nog een uitverkocht concert in De Kuip. De Duitsers zetten het Rotterdamse stadion in vuur en vlam en pakten groot uit met kettingzagen, vlammenwerpers, voorbijvliegende muzikanten en wild spuitende voorbinddildo’s.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen