Dode en zwaargewonde bij aanrijding tussen auto en fietsers

Afbeelding: 112 Venlo

In America is donderdagavond een fietsster om het leven gekomen na een aanrijding met een auto.

Een andere fietser is ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis. Het is nog niet bekend hoe ernstig de man gewond is geraakt.

Het ongeval gebeurde even voor half negen op de Zwarte Plakweg. Hoe de aanrijding kon plaatsvinden, is nog niet duidelijk. De politie doet nog onderzoek.

Dode en zwaargewonde bij aanrijding tussen auto en fietsers
De auto die bij het ongeluk betrokken was raakte zwaar beschadigd. Foto: 112 Venlo

Hulpdiensten en politie rukten massaal uit nadat ze waren gealarmeerd. Er landden ook artsen met een traumahelikopter op de plek van het ongeluk, maar deze hoefden niet in actie te komen.

Drie ambulances en twee brandweerauto’s waren aanwezig om eerste hulp aan de slachtoffers te verlenen. De weg werd na het ongeluk voor het verkeer afgezet.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen