Cheques voor harmoniejeugd Haanrade en Bleijerheide

Floor Bosman overhandigde in ’t Patronaat te Bleijerheide een cheque aan Jo Wetzelaer, sinds jaar en dag dirigent van het jeugdorkest van St. Aemiliaan. Afbeelding: Familie Bosman

Sopraan Floor Bosman heeft tijdens de laatste repetities voor de zomervakantie bij Harmonie St. Gregorius Haanrade en Harmonie St. Aemiliaan Bleijerheide twee cheques van elk vijfhonderd euro overhandigd.

Dit geld is bestemd voor het project ‘Kansarme kinderen in Kerkrade op muzikaal gebied’. Op zaterdag 9 februari van dit jaar hield Bosman met hulp van muzikale vrienden een benefietconcert in Theater Kerkrade. Dit in verband met Xplore Charlemagne (Eijkhagen Landgraaf), tijdens deze zomer in Peru. Daarnaast krijgen twee lokale muziekverenigingen een steuntje in de rug.

Door Wil Wagenvoort

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Landgraaf