Lieke Martens over carrière: ‘Ik heb hier vroeger nooit over gedroomd’

Afbeelding: Instagram Lieke Martens

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Na lange tijd oranje te hebben gedragen, zien we Dominique Bloodworth voor het eerst in een groen tenue. Fans reageren positief onder haar Instagrampost. ‘Staat je zeker goed’ en ‘Mooi om te zien en veel succes bij je nieuwe club’, schrijven haar volgers onder de foto.

Dit bericht bekijken op Instagram

First time in green ???? Photoday ?

Een bericht gedeeld door Dominique Bloodworth (@dominiquebloodworthnl) op

Terwijl haar broer Max zich in het zweet werkt voor de Formule 1-races reist Victoria-Jane Verstappen samen met haar vriend door Amerika. Het koppel bezoekt diverse steden zoals Las Vegas en Honolulu. Nu is het stel in het tropische Maui, een eiland in de Amerikaanse staat Hawaï, te vinden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Arrived in Maui! We are staying at the @hyattmaui ??

Een bericht gedeeld door Victoria-Jane Verstappen (@victoriaverstappen) op

De Roermondse danser Timor Steffens blijft iets dichter bij huis. Firenze oftewel Florence is één van de drukstbezochte steden van Italië. Miljoenen toeristen bezoeken jaarlijks deze cultuurstad, de bakermat van de renaissance. ‘Toerist voor één dag’, schrijft Steffens op Instagram.

In 2018 en 2019 schreef Max Verstappen historie in Oostenrijk door opnieuw de grand prix te winnen, maar hij kan niet beloven of dit in 2020 ook gaat gebeuren. Autocoureur Tom Coronel schrijft onder zijn Instragrampost: ‘Dat kun jij wel doen en dat ga jij ook doen’.

Wel heeft de Red Bull-coureur tijdens zijn zegetocht in de Grote Prijs van Duitsland de snelste pitstop ooit in de Formule 1 gemaakt. Monteurs van Red Bull wisselden tijdens een van Verstappens vijf stops op het circuit van Hockenheim de vier banden in een tijd van 1,88 seconden. Een nieuw record waar Christian Horner, teambaas van Red Bull, trots op is.

Van Nieuw Bergen naar FC Barcelona: Lieke Martens is het gelukt. Al haar dromen zijn uitgekomen, maar in haar boek vertelt ze dat dat alleen in figuurlijke zin is. ‘Want de waarheid is: ik heb hier vroeger nooit over gedroomd. Echt nooit’, schrijft de sterspeelster. In het boek LIEKE deelt ze voor het eerst haar verhaal: van haar eerste doelpunten bij de F’jes in Nieuw Bergen tot haar acties bij FC Barcelona en ontmoetingen met Lionel Messi.

De Horsterse Nienke Wijnhoven, bekend van The Voice of Holland, is aan het nagenieten van haar optreden. ‘Dit was fantastisch’, zegt ze op Facebook.

Bobby, het zoontje van Chantal Janzen, heeft helemaal geen speelgoed nodig. Hij vermaakt zich prima met een bakspaan terwijl hij een stukje abrikoos krijgt.

Door Chantalle Donné

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen