BMW zonder verlichting vliegt over rotonde na achtervolging door politie

Afbeelding: Politie

Een roekeloze vluchtpoging is een BMW-bestuurder zondagnacht duur komen te staan. Na een achtervolging met hoge snelheden over de A76 en A2 crashte hij bij een afrit op een rotonde.

De politie zag de BMW zondagnacht met hoge snelheid rijden op de A76. Toen ze de auto wilden controleren sloeg de bestuurder echter op de vlucht.

De achtervolging voerde door België en vervolgens weer terug naar Nederland. Daar nam de bestuurder de A2 en zette hij zijn verlichting uit.

De agenten in de achtervolgende politiewagen besloten daarop afstand te nemen , om het gevaar te beperken.

Op de afrit Bunde ging het mis. De bestuurder zag, mogelijk doordat hij zijn lichten uitgeschakeld had, de rotonde over het hoofd en vloog er zo overheen.

De auto raakte door het ongeluk total loss. De bestuurder werd aangehouden en kan rekenen op enkele duizenden euro’s aan boetes, aldus de politie.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen