Drugshandel in Utrechts park: Tegelse vrouw (37) aangehouden

Foto ter illustratie. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Een 37-jarige vrouw uit Tegelen is zaterdagmiddag 10 augustus aangehouden in een park in Utrecht vanwege het verkopen van drugs.

Dat meldt de politie.

Samen met een 38-jarige man uit Utrecht werd de Tegelse aangehouden. De politie kreeg meldingen dat er in het park drugsdealers actief waren. Rond de klok van half vijf werd de Tegelse gepakt bij een drugsdeal. De man had 75 bolletjes en een zakje wiet bij zich.

Pillen en poeder

Agenten doorzochten de woning van de compagnon van de Tegelse. Daar troffen ze hasj, rond de 250 pillen en een zak poeder aan. De drugs zijn in beslag genomen. De vrouw is verhoord, maar is inmiddels alweer op vrije voeten. De 38-jarige Utrechtenaar zit nog wel vast.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Venlo