Lex Uiting over optreden Zomerparkfeest: ‘Pfff ik stuiter nog na’

Zondag stond Lex op de bühne van het Zomerparkfeest in Venlo. Afbeelding: Lé Giesen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Een nieuwe tattoo voor het transgenderkoppel Louisa en Rowan uit Steyl. En niet zo maar een tattoo, maar één die ze uit liefde voor hun zoontje Mikai hebben gezet. Zijn handafdruk staat vereeuwigd op de schouders van het koppel.

Dit bericht bekijken op Instagram

@downtowntattoo.nl

Een bericht gedeeld door Ro-Lo Janssen (@louisa.janssen) op

Motormuizen opgelet! Altijd al achterop de motor bij de Roermondse choreograaf Timor Steffens willen zitten? Op Instagram roept hij zijn volgers op om te reageren als je een rondje met hem wilt rijden. Grijp je kans…

Hoe meer zon hoe meer sproeten. ‘Ik zeg, de hartelijke sproeten terug aan iedereen’, zegt Chantal Janzen die op vakantie is.

Rapper Sjors heeft zijn Duitstalige videoclip gelanceerd. De rapper uit Brunssum rapt over geld, maar zijn nummer valt niet bij iedereen in de smaak. Reageerders zijn niet echt te spreken over zijn Duitse uitspraak. ‘Soms kun je beter geen Duits praten als je het niet kan’, zegt een Instagrammer onder zijn post.

Komiek Tisjeboy Jay wordt niet wijs uit het weer. Voorlopig blijft het vrij koel en wisselvallig, maar Jay is er helemaal klaar mee.

Dit bericht bekijken op Instagram

DE ZOMER VAN NEDERLAND !!☀️

Een bericht gedeeld door JAY (@tisjeboyjay) op

Zanger Lex Uiting stuitert nog steeds na van zijn optreden op het Zomerparkfeest in Venlo, zegt hij op Facebook. Een kippenvelmomentje voor de Venlonaar.

Bekijk ook:

Lex Uiting op Zomerparkfeest. Video: De Limburger

Max Verstappen heeft even een paar weken vakantie en dan mag hij na de zomerstop zijn racekunsten op de baan laten zien. Maar voor nu duelleren de Formule 1-coureur en oud-voetballer Ruud Gullit in een tweede reclame van Ziggo. De twee spelen in deze rematch de een na de andere wedstrijd en blijken over onverwachte talenten te beschikken.

Na Fortuna Sittard heeft ook Roda JC nu een eigen strafsysteem: het Rad van Onfortuin. Wie bijvoorbeeld te laat komt op een training moet aan het rad slingeren. Middenvelder Roland Alberg is de sjaak...

Door Chantalle Donné

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen