Sportseizoen voor senioren breekt aan

Het Beweegcollectief in Mook en Middelaar pakt de draad komende week weer op. Afbeelding: Beweegcollectief Mook en Middelaar

Nu de zomervakanties het einde naderen, wordt het voor menigeen tijd om de sportactiviteiten weer op te pakken. Ook het Beweegcollectief Mook en Middelaar start het programma op. Vanaf maandag 26 augustus kunnen ouderen op een actieve manier aan de gezondheid en fitheid werken.

Bewegen is goed voor lijf en leden, maar het zorgt ook voor de geestelijke gesteldheid van mensen. Daarnaast draagt sporten bij aan het sociale leven. Het brengt mensen samen en voorkomt vereenzaming. Het Beweegcollectief Mook en Middelaar biedt in alle kernen van de gemeente activiteiten zoals sport & spel, sportief wandelen, bootcamp, nordic walking, zumba, countrydans, werelddans, Qi Gong, Pilates en functioneel bewegen. Deze lessen worden verzorgd door sportdocenten van Beweegcollectief Mook en Middelaar. Bij de lessen wordt rekening gehouden met de mogelijkheden van de individuele sporter.

Het Beweegcollectief biedt geïnteresseerden twee gratis proeflessen ter kennismaking. Voor info zie www.beweegcollectiefmookenmiddelaar.nl of bel beweegcoach (06-13260571).

Door Jos Gröniger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen