Gratis cursussen over opvoeden en opgroeien

Afbeelding: Hollandse Hoogte

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG043) biedt de komende periode gratis cursussen voor ouders en kinderen over opvoeden en opgroeien.

CJG043 biedt ouders en kinderen uit het gebied Maastricht-Heuvelland de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan diverse workshops en cursussen op het gebied van opvoeding. Er zijn bijeenkomsten speciaal voor kinderen maar ook sessies voor volwassenen. Al deze cursussen worden gratis aangeboden door een samenwerking van de Maastricht-Heuvelland gemeenten, voortgekomen uit de Toekomstagenda Sociaal Domein Maastricht Heuvelland. Meer informatie over het aanbod en over de startmomenten en startlocaties is te vinden op www.cjg043.nl

Door Jeroen Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen