Zeskamp voor sporters met een beperking bij Venlosche Boys

De zeskamp was vorig jaar een groot succes. Afbeelding: Venlosche Boys

Voetbalclub Venlosche Boys zoekt nog sporters met een beperking die zin hebben om mee te doen aan de zeskamp op zondag 25 augustus.

Na een succesvolle eerste editie valt de belangstelling dit jaar tegen. Er zijn nog verschillende plaatsen vrij voor teams van zes tot tien personen, maar deelnemers kunnen zich ook individueel aanmelden. Door steun van de Dirk Kuyt Foundation en verschillende sponsors is deelname geheel gratis.

Naast de zeskamp met spellen als skippyslang, het vliegend tapijt en slingerbal staan ook de onderdelen doelschieten en korfbalgooien op het programma. De zeskamp vindt plaats op het terrein van Venlosche Boys en begint om 12.00 uur, na afloop volgt een barbecue voor alle deelnemers. Muziek is er van DJ Luxaflex en joekskapel Schots en Scheif.

Opgave is nog mogelijk tot 23 augustus bij Roeland Bull via 06-3134 6661 of per mail: info@roelandbull.nl.

Door Marcel van Lier

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Venlo