Bewusteloze man uit brandend huis in Ottersum gered

Afbeelding: SK-Media

Een bewusteloze man is door de brandweer uit een brandend huis aan de Roepaanstraat in Ottersum gered. De man is voor controle naar het ziekenhuis afgevoerd.

De brand in het huis brak even voor drie uur zaterdagmorgen uit. De brandweer brak de voordeur open toen duidelijk werd dat er waarschijnlijk nog een of meer mensen in het huis waren. Uiteindelijk bleek alleen de bewusteloze man in het pand te liggen.

Volgens de brandweer woedde de korte maar hevige brand op de slaapkamer. Het vuur was binnen een half uur geblust, maar leidde wel tot veel rook- en roetschade in het pand. De politie probeert nog te achterhalen wat de oorzaak van de brand is geweest.

Door Paul Bots

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Gennep