Trainingsclinic voor Singelloop Venray

Bereid je goed voor op de Singelloop. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Atletiek- en Triatlonvereniging Venray start een trainingsclinic voor de Singelloop, voor lopers die willen meedoen aan de Singelloop op zondag 6 oktober.

ATV Venray begeleidt deelnemers gedurende vijf weken naar een optimale prestatie. De trainingen op dinsdag worden begeleid door een ervaren looptrainer. Daarnaast is er een huiswerktraining. Er wordt getraind in een groep. In de clinic zijn vier groepssessies fysiosport opgenomen, verzorgd door Fysiosport Buitenlust en twee sportmassages verzorgd door Bart Baken sportmassage. De kosten voor de clinic bedragen € 70,-, inclusief de trainingen, inschrijving voor de Singelloop, een loopshirt, een loopanalyse bij Podotherapie Praktijk Boot de Vocht, een drinkbidon en kortingsbon van het Loopcentrum, informatie over looptechniek, blessurepreventie en meer.

Aanmelden voor de trainingscursus kan hier.

Door de redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Venray