Van Veldhoven operationeel manager bij SK Lommel

Harm van Veldhoven © PICS UNITED

Harm van Veldhoven is donderdagmiddag gepresenteerd als operationeel manager bij SK Lommel. Hij begint op 1 september aan zijn nieuwe baan bij de club die uitkomt op het tweede niveau in België.

onze verslaggever

Van Veldhoven was tot voor kort directeur bij Roda JC. Na de komst van de nieuwe Mexicaanse eigenaar Mauricio Garcia de la Vega kwam hij op een zijspoor terecht. Van Veldhoven meldde zich ziek, waarna beide partijen definitief uit elkaar gingen.

Bij Lommel gaat Van Veldhoven algemene zaken coördineren. De club kwam deze zomer in handen van een Israëlische eigenaar. ,,SK is na de overname op zoek naar stabiliteit en daar kan ik met mijn ervaring een bijdrage aan leveren”, zei Van Veldhoven, die eerder dertien jaar als speler en vier jaar als trainer aan Lommel was verbonden. ,,Waar ik later in mijn carrière ook werkte, Lommel is altijd mijn heimat gebleven.”

Van Veldhoven zal bij Lommel ook Ricardo Ippel tegen het lijf lopen. De voormalige aanvoerder van MVV stapte deze zomer over naar de club uit Belgisch-Limburg.

Bekijk een nieuwe aflevering van ons voetbalprogramma Komt dat Schot:

Gerelateerde berichten

Ander nieuws