A76 bij knooppunt Kerensheide dicht vanwege werkzaamheden

Afbeelding: Maud Rijken

De A76 wordt ter hoogte van knooppunt Kerensheide van maandag 16 tot en met woensdag 18 september in de avond en nacht afgesloten vanwege onderhoudswerkzaamheden.

Hierdoor is de A76 tussen knooppunt Kerensheide en oprit Stein in de richting van België afgesloten evenals de verbindingswegen A2/A76 komend vanaf Eindhoven, Heerlen en Maastricht richting België. De afsluitingen zijn van maandag 16 september 21.00 uur tot dinsdag 17 september 5.00 uur en van dinsdag 17 september 21.00 uur tot woensdag 18 september 5.00 uur. Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Het betreft regulier periodiek onderhoud, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail.

Door Paul Dolhain

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Stein