‘Michael Schumacher bij bewustzijn na stamceltherapie in Parijs’

Bron © Het Nieuwsblad

Michael Schumacher. Afbeelding: AP

De Franse krant Le Parisien heeft woensdag nieuwe details gepubliceerd over de innovatieve stamceltherapie die voormalig Formule 1-coureur Michael Schumacher momenteel ondergaat in het Parijse Pompidou-ziekenhuis.

De Parijse krant slaagde erin om met enkele mensen van het verplegend personeel te spreken. “Ja, hij is bij ons in behandeling. En ik kan je verzekeren dat hij bij bewustzijn is”, vertelde een verpleegster aan Le Parisien.

Lees ook: ‘Schumacher voor geheime behandeling naar ziekenhuis in Parijs’

De 50-jarige Schumacher liep eind 2013 zware hersenschade op toen hij bij een ski-ongeluk met zijn hoofd een steen raakte in het Franse wintersportoord Méribel. Vervolgens werd hij maanden in een kunstmatige coma gehouden, waaruit hij vier jaar geleden ontwaakte.

Sindsdien werd het stil rond de ex-coureur, die verzorging kreeg in een Zwitsers kasteel. Deze week werd hij vanuit Zwitserland in het grootste geheim naar het Parijse Georges-Pompidou-ziekenhuis overgebracht. Allicht om een innovatieve stamceltherapie te ondergaan.

Lees ook: Mick Schumacher stapt bij Ferrari in de voetsporen van zijn vader

Hoogtepunten uit de carrière van Michael Schumacher. Video: De Limburger

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen