Santana herleeft in Theater Landgraaf

De tributeband Soul Sacrifice. Afbeelding: Esther de Koning

De tributeband Soul Sacrifice treedt zaterdag 21 september op in Theater Landgraaf. Vanaf 20.30 uur wordt een programma gebracht met als thema ‘Santana Tribute’. De entree bedraagt twintig euro.

Het is vijftig jaar geleden dat de band Santana doorbrak met hun optreden op het legendarische Woodstock festival. In korte tijd verschenen drie albums en een aantal grote hits met een mix van latin, blues en rock. Na 1971 veranderde de bezetting en vele line-ups en uiteenlopende muziekstijlen volgden.

Soul Sacrifice eert de oorspronkelijke Santana band, zoals deze op Woodstock in 1969 speelde. Opgezet door de ex-gitarist/oprichter van de bekende tributeband ‘The Doors in Concert’ en met dezelfde insteek. De originele zesmans bezetting, authentieke instrumenten inclusief echte Hammond B3, veel percussie en alleen songs uit 1968-1978, gespeeld op de manier zoals Santana destijds deze zelf ook live speelde. Bezoekers horen onder andere Jingo, Evil Ways, Oye Como Va, Black Magic Woman, She’s not there en Soul Sacrifice.

Tickets: reserveren@theaterlandgraaf.nl

Door Wil Wagenvoort

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Landgraaf