Vrouw beroofd van tas op straat in Hoensbroek; dader op de vlucht

Afbeelding: Track’88

Een man heeft donderdagochtend een oudere vrouw beroofd van haar tas op de St. Jansstraat in Hoensbroek. Daarna sloeg hij op de vlucht via een zwarte auto die verderop stond te wachten.

Een man sprak rond twaalf uur een oudere vrouw aan op de St. Jansstraat in Hoensbroek en greep vervolgens haar tas vast. De vrouw weigerde om haar tas los te laten en werd over de grond gesleurd.

Als de vrouw uiteindelijk toch haar tas moet loslaten, slaat de man op de vlucht in de richting van de Hoofdstraat. Daar staat een zwarte auto met bestuurder klaar. Volgens een politiewoordvoerder gaat de auto met vermoedelijk twee mannen richting de Nieuwstraat. De politie is op zoek naar de daders en de auto.

De vrouw maakt het naar omstandigheden goed. Ze was erg geschrokken, maar had geen medische hulp nodig.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen