35-jarige Maastrichtenaar neemt hotelketen in Zuid-Limburg over

Roderick van Muyden Afbeelding: Saillant Collection

Maastrichtenaar Roderick Van Muyden (35) heeft de vier hotels in Zuid-Limburg en één in de Voerstreek overgenomen van de Saillant Collection.

Het gaat om de hotels Gulpenerland (Gulpen), Brull (Mechelen), Maastricht City Centre (Maastricht), Kasteel Doenrade (Doenrade) en Kasteel Altembrouck (’s Gravenvoeren, België). Medio 2020 gaat een zesde hotel open, Kint in Valkenburg. Het zijn allen kleinschalige hotels.

Van Muyden was bestuurder van Black Tie Services, dat horecapersoneel levert. Begin deze maand heeft hij zijn taken overgedragen.

Oprichters Dennie en Babette Frits van Saillant Collection verwachten dat hun opvolger een verdere uitbreiding van de hotelketen zal voortzetten.

Door Sjak Planthof

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Gulpen-Wittem