Liedjesavond van carnavalsvereniging D’n Dreumel krijgt nog een jaar ‘asiel’ in Meterik

De liedjesavond van D’n Dreumel anno 2008: Joske Peeters en Jori Beeren behaalden elf jaar geleden de derde plaats. Afbeelding: Ge Hirdes

De liedjesavond van carnavalsvereniging D’n Dreumel zal voor het tweede jaar niet in eigen dorp Horst plaatsvinden, maar in Meterik. Dat komt doordat het Gasthoês momenteel wordt verbouwd.

De carnavalsvereniging zal op zaterdag 12 oktober wederom neerstrijken in de Meulewiek in Meterik, waar vorig jaar ook al de Horster schlager Kom mit meej mei naar de eerste plaats werd gezongen.

Dit jaar heeft D’n Dreumel vijftien inzendingen binnengekregen voor de liedjesavond. De kaartverkoop is zaterdag 12 oktober om tien uur ’s morgens in café De Lange in Horst. De organisatie raadt iedereen aan om op tijd te komen, want op is op.

Door Angela Janssens

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen