Halfjaarlijkse open dag Toon Hermans Huis

Afbeelding: Johannes Timmermans

Het Toon Hermans Huis Maastricht opent zaterdag de deur voor de halfjaarlijkse open dag. Van 12.00 tot 16.00 uur worden diverse lezingen en activiteiten gehouden in het St. Servaasklooster 33.

Vrijwilligers staan klaar voor een goed gesprek, een rondleiding of een kop koffie. Er kan worden kennis gemaakt met de verschillende activiteiten die in het huis gegeven worden.

Marlie Loonen en Paula Langen van Burgerkracht Limburg geven de lezing ‘Positieve gezondheid: wat houdt het in en wat betekent het voor mij?’ De lezing van Peggy Thehu en Rianne Hanssen, huid- en oedeemtherapeuten van Huid Zuid in Bemelen, is getiteld ‘Omgaan met littekens en lymfoedeem na behandeling van (borst) kanker’.

Kijk voor meer informatie op www.toonhermanshuismaastricht.nl

Door redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Eijsden-Margraten