Spoorwegovergang Rothem dicht

ProRail werkt aan het spoor. Afbeelding: Fotopersbureau Image

De spoorwegovergang aan de Kerkweg in Rothem is van 11 oktober (23.00 uur) tot 21 oktober (07.00 uur) Afgesloten voor auto’s. Voor fietsers en voetgangers is er een tijdelijke loopbrug over het spoor. Deze brug is elke dag geopend van 08.00-23.00 uur.

ProRail werkt in de herfstvakantie aan het spoor tussen Maastricht en Schin op Geul. Van zaterdag 11 oktober (23.00 uur) tot en met maandag 21 oktober (07.00 uur) vernieuwen ze ballast, spoorstaven en dwarsliggers. Er rijden géén treinen. Daarnaast worden diverse spoorwegovergangen vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden kunnen omwonenden hinder ondervinden van machines, bouwverlichting en afgesloten overwegen.

Door Jeroen Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Meerssen
  1. De artikels worden geladen...