Vrouw Fernando Ricksen: ‘Ongelooflijk trots hoe je deze strijd hebt gevoerd’

Dochter Isabella, vrouw Veronika en Fernando. Afbeelding: Instagram Veronika Ricksen

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Gamemodel Stefanie Joosten uit Roermond deelt woensdag dit mooie plaatje vanuit de lucht. Volgers wensen haar een goede vlucht toe.

Sinds het overlijden van oud-voetballer Fernando Ricksen heeft vrouw Veronika niks meer op social media geplaatst. Dinsdag was het moment daar. In haar bericht geeft ze aan het ontzettend moeilijk te hebben met het verlies van haar man. ‘Ik kan je niet vertellen hoe ongelooflijk trots ik ben hoe je deze strijd hebt gevoerd, maar je zult voor altijd een winnaar blijven. Ook voor de mensen die tegen deze verschrikkelijke ziekte vechten. Je bent mijn ster.’ Vanuit de hele wereld reageren mensen hartverwarmend op haar bericht.

Drie topsporters op één foto! De Limburgse Formule 1-coureur Max Verstappen plaatst deze prent op zijn social mediakanaal. ‘Ik had weer tijd om deze mannen te zien’, schrijft hij na de ontmoeting met Sven Kramer en Steven Kruijswijk.

Verdrietig nieuws over de Tsjechische schlagerzanger Karel Gott. Hij is dinsdag op 80-jarige leeftijd overleden. Die Biene Maja uit 1975 is een van zijn bekendste nummers. ‘Een geweldige kunstenaar en een geweldig persoon. Je hebt miljoenen mensen over de hele wereld zo blij gemaakt met je muziek, Karel. Je zal worden gemist!’, schrijft André Rieu op zijn Facebookpagina.

Radio-dj Giel Beelen kwam in 2006 op het idee om zijn gasten John Legend en Bo Saris een duetje te laten zingen. De Venlose zanger deelt een terugblik naar het verleden.

Grappenmaker Tisjeboy Jay uit Born gaat terug naar zijn vaderland. Begin december mag hij optreden in Suriname en op zijn Instagram deelt hij het nieuws.

Een carrièreswitch voor de Venrayse YouTuber Dylan Haegens?

Dit bericht bekijken op Instagram

Net echt ??

Een bericht gedeeld door Dylan Haegens (@dylanhaegens) op

Bloed, Zweet & Tranen (2015) is te zien op Netflix, tipt actrice Hadewych Minis. Voor deze film kroop de Maastrichtse in de huid van Rachel Hazes, de vrouw van de overleden volkszanger André Hazes.

Hollywoodster Lotte Verbeek uit Venlo in haar jongere jaren.

Door Chantalle Donné

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen