Video: Dit is amateurvoetbal! Broers doen er alles aan om doelpunt te voorkomen

RKSVB Ubachsberg mag zich gelukkig prijzen met de gebroeders Quaedackers. Hun video is de eerste in de wekelijkse rubriek 'Op Het Veld' en het team maakt vanaf nu kans op een teamuitje t.w.v. € 500.

Zij deden er afgelopen weekend tegen Rimburg alles aan om een tegendoelpunt te voorkomen. Met een ultieme sliding vlogen de mannen gebroederlijk in het doelnet. Zonder overigens de bal te raken, want die hobbelde gewoon netjes langs de verkeerde kant van de doelpaal. De wedstrijd eindigde in 1-1. 

Stuur je eigen filmpje door

Sta jij langs de lijn als leider, supporter, blessuregevoelige speler, bestuurslid of zit je simpelweg vaak op de bank? Hou dan je telefoon bij de hand, neem een opmerkelijk fragment op, stuur de video door naar de redactie en maak kans op eeuwige roem.

De video mag bestaan uit goals, reddingen, missers, bloopers of andere voetbalhoogtepunten ‘op het veld’ en kun je doorsturen t/m maandagmorgen. Diezelfde dag kiest de redactie één opmerkelijke video eruit, die vervolgens op delimburger.nl/ophetveld wordt gepubliceerd.  

Insturen op 3 manieren

Stuur je filmpje door via onderstaand formulier, voeg het nummer van de redactie toe via Whatsapp of stuur je video via Wetransfer naar filmpjes@delimburger.nl. Zo kun je ter plekke op zondagmorgen, of -middag het moment delen met de sportredactie.

Voeg De Limburger toe op Whatsapp | 0611108022

Stuur de video via Wetransfer naar filmpjes@delimburger.nl

Door Redactie