Concordia Margraten en St. Rosa Sibbe nemen deel aan internationale concertmiddag

Harmonie Concordia. Afbeelding: Diana Scheilen

De Koninklijk Erkende Harmonie Concordia Margraten participeert op zondag 13 oktober in samenwerking met harmonie St. Rosa Sibbe onder leiding van dirigent Jos Dobbelstein deel aan een internationale concertmiddag in het Belgische Zussen, gemeente Riemst.

Deze concertmiddag wordt georganiseerd door Koninklijke Harmonie Broederband Zussen (Riemst) en maakt deel uit van de jaarlijkse harmoniefeesten. Dat het orkest zich in internationaal gezelschap bevindt blijkt uit de andere deelnemers. Dit zijn achtereenvolgens K.H. Broederband Zussen, Drumband K.H. Broederband Zussen, K.H. Ons Verlangen Beverst, Harmonie Concordia Margraten met Harmonie St. Rosa Sibbe, K.H. St.-Isidorus Rijkhoven en Harmonie Kunst door Oefening Maastricht.

De middag begint om 14.00 uur, Concordia/St. Rosa concerteert rond 16.15 uur. De concerten worden gespeeld in een feesttent op het zogenaamde Trudoplein in Zussen. Als navigatieadres adviseert de organiserende vereniging om Mergelstraat 1, 3770 Riemst (Zichen-Zussen-Bolder) in te stellen.

Door Jeroen Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Eijsden-Margraten