Lezingen en informatiemarkt over dementie voor inwoners van Beek, Stein en Sittard-Geleen

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Alzheimercentrum Limburg en diverse zorgprofessionals geven op zaterdag 16 november diverse lezingen over dementie tijdens de informatiemiddag voor inwoners van de gemeenten Sittard-Geleen, Beek en Stein.

Inwoners die graag meer te weten willen komen over de ziekte dementie en wat het betekent voor hunzelf en hun naasten kunnen tijdens de informatiemiddag vragen stellen. Naast lezingen is er ook een informatiemarkt met stands van onder andere Steunpunt Mantelzorg, Zuyderland en Vivantes.

De informatiemiddag is van 13.00 tot 17.00 uur in zorgcentrum Lemborgh Bradleystraat 23 in Sittard. Deelname is gratis. Aanmelden kan via: lemborghreceptie@zuyderland.nl.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen