Man op fiets mishandelt bejaard echtpaar

Afbeelding: ANP

Een tot nu toe onbekende man heeft dinsdagavond op de Wolfdriesweg in Geulhem een bejaard echtpaar uit Berg en Terblijt mishandeld.

Een 69-jarige man werd met een vuistslag op zijn hoofd tegen de grond geslagen en zijn 71-jarige echtgenote kreeg een harde duw. Zij viel achterover en kwam dusdanig met haar hoofd op de grond terecht, dat zij enige tijd buiten bewustzijn was.

Getrapt

Bij de verkeerslichten op de Reinaldstraat in Valkenburg bemerkte de man omstreeks kwart over zes dat er tegen zijn auto werd geslagen en getrapt. Hij keek om en zag een fietser gehaast wegrijden.

In een poging verhaal te halen kwam het stel uit Berg en Terblijt op de Wolfdriesweg uiteindelijk oog in oog te staan met de fietser. Deze haalde direct uit naar de man en duwde de vrouw. Zij moesten zich beiden onder behandeling laten stellen.

De dader is nog spoorloos.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Valkenburg aan de Geul