Waarom is de Grand Prix van Japan zó speciaal voor Max Verstappen?

Afbeelding: Instagram Aston Martin Red Bull Racing

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

De Roermondse choreograaf Timor Steffens blaast woensdag 32 kaarsjes uit! De felicitaties stromen binnen op zijn bericht.

Lukt het jou om deze challenge ook te doen? Appeltje-eitje voor Oranje-speelster Dominique Bloodworth-Janssen uit Horst.

Ieder jaar sluit dialectband Rowwen Hèze het seizoen af met een slotconcert in America. Maar wie o wie staat er in het voorprogramma? Nog even geduld hebben, want die vraag wordt donderdag beantwoord.

Formule 1-coureur Max Verstappen keert dit weekend terug op de plek waar zijn carrière in 2014 begon. Het Japanse Suzuka is het decor voor het zeventiende weekend van dit Formule 1-seizoen. ‘Het is een herinnering die ik nooit zal vergeten’, zegt de Limburger via social media.

Het Maastrichts dj-duo Lucas & Steve gaat terug naar de jaren tachtig. De dj’s doen een gooi naar wereldhit Take On Me van de Noorse popgroep A-ha. Vrijdag komt het nummer uit. Zouden ze een volgende hit te pakken hebben?

Dit is het originele nummer van A-ha:

De Weerste winnaar van het Nederlandse Junior Songfestival, Matheu Hinzen, wenst iedereen een fijne week toe.

Het dochtertje van PSV’er Jorrit Hendrix uit Panningen was dinsdag jarig. Via Instagram laat hij weten hoe dierbaar de 2-jarige Leau voor hem is.

De Horsterse zangeres en actrice Renée van Wegberg deelt via social media deze foto. ‘Mooi’, ‘Prachtig’ en ‘Je bent een stralende jongedame’, reageren haar volgers enthousiast op haar bericht.

Dit bericht bekijken op Instagram

??: @isabeaubosscher

Een bericht gedeeld door Renée van Wegberg (@reneevanwegberg) op

Door Chantalle Donné

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen