KDV Hupsakeee! opent officieel de deuren met open dag

Spelen, leren en plezier maken bij KDV Hupsakeee! Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

KinderDagVerblijf Hupsakeee! is sinds maart 2019 operationeel. Zaterdag opent de kinderopvang officieel de deuren aan de Amentstraat 6c in Stramproy. Belangstellenden kunnen tussen 13.00 en 18.00 uur een kijkje komen nemen tijdens de open dag en informeren naar de mogelijkheden.

Het kinderdagverblijft is een initiatief van Jantsje Hietkamp (32), Shauni Kirkels (24) en Jasmijn Gertsen (22). Sinds 1 maart dit jaar runnen ze met z’n drieën KDV Hupsakeee! Hoewel het drietal gezamenlijk eigenaar is van de opvang, werken ze zelf als pedagogisch medewerkster tussen de kinderen. Samen zetten ze zich in om de kinderen spelenderwijs te laten ontwikkelen met leeftijdsgenootjes. Leren, spelen, plezier maken en gezond eten staan centraal bij KDV Hupsakeee! Het bieden van een warm tweede thuis, is hun uitgangspunt. Meer informatie is te verkrijgen via info@kdv-hupsakeee.nl.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Weert