Mannenkoor Beeker Liedertafel in St Martinuskerk en theater

Beeker Liedertafel nam het eind vorig jaar in een battle op tegen het Chevremonts Mannenkoor. Afbeelding: Johannes Timmermans Fotografie

Mannenkoor Beeker Liedertafel zingt zondag in de St Martinuskerk in Beek. Het koor presenteert nieuw werk.

Tijdens de eucharistieviering, die om 10.00 begint, wordt tevens gebeden voor de levende en overleden leden.

Vanwege de herdenkingsconcerten in het kader van 75 jaar bevrijding in Limburg raakte het 130 jarig jubileum van Mannenkoor Beeker Liedertafel de afgelopen maanden enigszins in de verdrukking, meldt het gezelschap. Maar daar gaat nu verandering in komen. Zo staan diverse uitvoeringen op het programma, waaronder op zaterdag 9 november een benefietconcert in Parkstad Limburg Theater Kerkrade ten bate van KiKa in het kader van de dirigentenjubilea van Dion Ritten en Véron Jongstra. Op zondag 22 december volgt het jubileum kerstconcert.

Door redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beek