KVL zoekt beste en leukste kindercarnavalshit van Limburg

De Gekke Jetjes, winnaars van het KVL 2019. Afbeelding: Foto De Meus

De organisatie van het Kinjer Vastelaovend Leedjesfestival (KVL) is op zoek naar de beste en leukste kindercarnavalshit van seizoen 2019-2020.

“Stiekem zingen voor de spiegel met een haarborstel in de hand, wie vindt dat nou niet leuk? Maar echt optreden voor een bomvolle zaal is toch andere koek en alleen weggelegd voor de échte podiumbeesten onder ons!”, zo laat de organisatie weten. Inschrijven kan tot en met 28 oktober via www.kvl-limburg.nl

Halve finales

Tijdens één van de twee halve finales mogen alle podiumbeesten de planken op. De halve finales zijn op zondag 17 november in Born en op zaterdag 24 november in Maasniel. De 11 beste liedjes gaan door naar de grote finale op 2 februari 2020 in Grubbenvorst.

Door redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Beek