‘Een veteraan vertelt’ in het Generaal Spoorpaviljoen

Adjudant Emile van den Elshout vertelt over zijn ervaringen tijdens de missie in Rukla, Litouwen. Afbeelding: Bond van Wapenbroeders Roermond/Venlo

In het Generaal Spoorpaviljoen, gelegen bij het Nationaal Indiëmonument en het monument voor Vredesoperaties in het park bij kasteeltje Hattem te Roermond, wordt maandelijks een presentatie gehouden. De organisatie geeft het podium vrijdag aan Adjudant Emile van den Elshout die een lezing houdt over de eFP (enhanced Forward Presence) missie in Rukla, Litouwen. De lezing begint om 19.00 uur.

Adjudant Van den Elshout werd in het verleden vaak uitgezonden en is nog altijd in actieve dienst. In het kader van ‘Een veteraan vertelt’ vertelt een veteraan over zijn ervaringen voor, tijdens en na zijn uitzending naar een oorlogs- of crisis gebied. In de omgeving van het Generaal Spoorpaviljoen kan beperkt worden geparkeerd. Wel is er ruim voldoende parkeergelegenheid bij het nabijgelegen kasteeltje Hattem, op slechts een paar minuten lopen van het paviljoen. Vanwege de beperkte plaatsruimte in het paviljoen worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via bvw.afd.roermond@gmail.com onder vermelding van het aantal personen. Via de website van de organisatie www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en-venlo is meer informatie te vinden. Het paviljoen is open vanaf 18.30 uur.

Door Redactie
Roermond