Activiteiten in Ut Zaelke van Bunde Nu Samen

Ook wandelen staat op de agenda van Ut Zaelke. Afbeelding: MGL/Harry Heuts

In Ut Zaelke van Bunde Nu Samen aan het Mgr. Theunissenplantsoen 20 worden wekelijks activiteiten gehouden waarbij gezelligheid voorop staat.

Elke week kunnen inwoners van Bunde er terecht voor gezelligheid en leuke activiteiten. Elke maandag en donderdag tussen 14.00 en 17.00 uur is iedereen welkom. Iedere dinsdag wordt er gewandeld vanaf het Sint Agnesplein in Bunde om 14.00 uur. Donderdagmiddag en dinsdagavond (19.30 uur) wordt er jeu de boules gespeeld naast de kerk in Bunde.

Er zijn ook bijzondere activiteiten. Zo is er op maandag 21 oktober stoelyoga tussen 13.15 en 14.00 uur en op dinsdag 22 oktober is er een taalcafé tussen 10.00 en 12.00 uur. Meer informatie over de activiteiten bij Ut Zaelke via telefoonnummer 06-30149001 of via e-mail bundenusamen15@gmail.com.

Door Jeroen Janssen

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Meerssen