Omleidingen en afsluitingen door werkzaamheden snelwegen Zuid-Limburg

Afbeelding: MAUD RIJKEN

Weggebruikers uit Parkstad moeten ook de komende dagen nog rekening houden met omleidingen en afsluitingen als gevolg van (onderhouds)werkzaamheden die Rijkswaterstaat thans uitvoert aan de snelwegen in Zuid-Limburg.

Zo is van maandag 21.00 uur tot dinsdag 22 oktober 05.00 uur de A79 is afgesloten tussen oprit 3 bij Valkenburg en afrit 6 bij Voerendaal richting Heerlen. Dinsdag 22 oktober van 21.00 uur tot woensdag 23 oktober 05.00 uur is de A79 afgesloten tussen knooppunt Kruisdonk en afrit 2 bij Meerssen richting Heerlen. Van vrijdag 25 oktober 20.00 uur tot zaterdag 26 oktober 10.00 uur is de A76 dicht vanaf knooppunt Kerensheide tot en met afrit 2 bij Geleen richting Heerlen.

Tijdens deze werkzaamheden zijn ook de wegen vanuit Eindhoven en Maastricht richting Heerlen ter hoogte van knooppunt Kerensheide afgesloten voor het verkeer. Een (compleet) overzicht staat op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden

Door redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Heerlen