Natuurwerkdag bij het Jachtslot

Natuurwerkdag op Landgoed Mookerheide .

Natuurliefhebbers stropen de mouwen op in de omgeving van Landgoed Mookerheide. Op zaterdag 2 november worden er door Natuurmonumenten bloembollen gepoot in het parkbos. Jong en oud draagt daar een steentje aan bij in het kader van de landelijke Natuurwerkdag.

De vrijwilligers gaan van 10.00 tot 13.00 uur samen in het parkbos bloembollen van de wilde hyacint planten. Een van de boswachters geeft uitleg over het landgoed, en licht toe waarom juiste deze bollen de grond in gaan. Natuurmonumenten zorgt voor een drankje en een versnapering. Voor een lunchpakket moeten de deelnemers zelf zorgen. Het dragen van oude kleren en schoenen wordt geadviseerd. Zie ook www.natuurmonumenten.nl/landgoed-mookerheide.

Door Jos Gröniger

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Mook en Middelaar