Zes jongens (11-14) betrokken bij verkrachting 13-jarig meisje in België, daad mogelijk gefilmd

Bron © AD

Foto ter illustratie. Afbeelding: iStock

De politie heeft een onderzoek geopend met betrekking tot een groepsverkrachting van een dertienjarig meisje in de provincie Henegouwen in België. Er waren zes minderjarige jongens van 11 tot 14 jaar oud bij betrokken, schrijven de kranten van Sudpresse.

De feiten speelden zich af op 27 september op een voetbalveld in de gemeente Hensies met 6.500 inwoners, op twintig minuten rijden van Bergen.

Voetbalveld
De grootmoeder van het meisje waarschuwde de politie nadat de tiener het huis zonder toestemming had verlaten. Agenten troffen het meisje aan op een voetbalveld in Hensies. Ze was seksueel misbruikt door twee van de zes aanwezige jongens. Een jongen zou de verkrachting ook hebben gefilmd.

Het meisje werd na de feiten naar het ziekenhuis gebracht voor medisch onderzoek.

De voetbalclub van Hensies is niet betrokken in deze affaire. Het onderzoek van de politie is in volle gang.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen