Eerst uitslagen Concertconcoursen Limburgse Bond Muziekgezelschappen

Afbeelding: Limburgse Bond Muziekgezelschappe

Vijf Limburgse muziekkorpsen namen in het weekend van 19 en 20 oktober deel aan het eerste deel van de Concertconcoursen onder de vlag van de Limburgse Bond Muziekgezelschappen in Roermond.

Fanfare St.-Aldegondis - Maasbree haalde in totaal 85,58 punten en scoorde daarmee een eerste prijs met promotie in hun vierde divisie.

De Koninklijke Erkende Harmonie Amicitia - Banholt behaalde in totaal 87,08 punten en nam de eerste prijs met promotie mee naar huis in hun derde divisie.

Harmonie St.-Michaël - Heugem-Maastricht scoorde in totaal 85,08 punten en dat was goed voor een eerste prijs met promotie in de derde divisie.

Harmonie De Vriendenkring -Well scoorde 91,25 punten, ook goed voor een eerste prijs met promotie en lof in de derde divisie.

En Brass Band Merum - Herten-Merum behaalde in totaal 84,58 punten en dat is goed voor een eerste prijs in de eerste divisie.

Door onze verslaggeefster

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen