Fanfare Sint Aldegondis promoveert met Limburgse titel naar derde divisie

Fanfare Sint Aldegondis tijdens het concours dat hun de Limburgse titel opleverde. Afbeelding: Fanfare Maasbree

Een eerste prijs en dus Limburgse titel tijdens het concours van de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen zondag in de Oranjerie Roermond, heeft Fanfare Sint Aldegondis uit Maasbree promotie naar de derde divisie opgeleverd.

Onder leiding van dirigent Joep Schrader overtuigde de Maasbreese fanfare de jury na het inspeelwerk ‘Where Eagles Soar’ met de keuzewerken ‘Malvern Suite’ en ‘Decennium’ zodanig dat het hun de Limburgse titel opleverde in de vierde divisie. Een gekoesterde uitslag van het nog jonge korps na maandenlang repeteren. De fanfare werd beloond met een gemiddelde score van 85,6 punten. Na afloop werd de titel met promotie uitbundig gevierd in Maasbree, waarbij de voorzitter de dirigent en leden bedankte voor de getoonde inzet tijdens de voorbereidingen en het concours.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen