Kaartverkoop Sjééle Waazel Gala Meijel van start

De opening van het Sjééle Waazel Gala in 2018. Afbeelding: CV De Kieveloeët

Het Sjééle Waazel Gala, een avond vol buutteredners en tonpraoters uit Noord-Brabant en Limburg, vindt plaats op zaterdag 7 december in d’n Binger aan het Alexanderplein 2 in Meijel. Carnavalsvereniging De Kieveloeët heeft het programma voor de nieuwe editie rond.

De aftrap is voor de jeugdbuuttekampioen van Limburg, Dylano Driessens, die als Theike de Jeugdgouverneur het spits mag afbijten. Vervolgens is het de beurt aan finalisten/kampioenen uit zowel Brabant als Limburg: Marlon Kicken, Helga Cornelissen, Hans Keeris, Gilbert Petit en Berry Knapen. De organisatie verwacht dat hun slogan ‘Bèùke van ’t Lache’ ook dit jaar weer ingelost wordt. Kaarten voor de buutteavond zijn inmiddels te koop via www.kieveloeet.nl en bij d’n Binger.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen