Na regen komt zonneschijn: temperatuur stijgt tot 20 graden

Afbeelding: Getty Images

Werd het land afgelopen dagen geteisterd door veel regenbuien, belooft de temperatuur komende donderdag in Limburg de 20 graden aan te tikken. En dat is hoog, want een gemiddelde middagtemperatuur voor deze tijd van het jaar is 13 graden.

Woensdag wordt het in grote delen van het land 15 tot 17 graden. In Limburg kan het 18 tot 19 graden worden, meldt Weeronline. Op donderdag is het nog iets warmer met op veel plekken temperaturen van 17 tot 19 graden. In Limburg wordt het dan 20 graden.

Ook op vrijdag en zaterdag kan er met temperaturen van 15 tot 17 graden nog genoten worden van zacht weer. Vanaf zondag wordt het beduidend koeler.

Kijk hier voor de actuele weersverwachting in Limburg

Door ANP/Karen Luiken

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen