Vrouw (32) in kritieke toestand na steekincident in Roermond

De 32-jarige vrouw die dinsdagochtend in een woning in Roermond is neergestoken verkeert in een krtitieke toestand.

De politie onderzoekt het steekincident dat even voor half elf plaatsvond in een woning aan de Piet Heinstraat. Het gaat om een incident in de relationele sfeer. Volgens buurtbewoners is de vrouw in de gang van de woning door haar nieuwe vriend neergestoken.

Man aangehouden

Het slachtoffer raakte hierbij zodanig gewond dat ze met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis is gebracht. Een trauma-arts in een helikopter verleende eerste hulp.

Een 47-jarige man uit Roermond is korte tijd na het steekincident aangehouden. De politie stelt een onderzoek in om duidelijk te krijgen wat er precies is gebeurd. Over de gezondheidstoestand van het slachtoffer is niets bekend.

Door Redactie

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen
Roermond