Brunssumse vlogger Peter Nauts maakt televisiedebuut

De Brunssumse vlogger is iedere maandag, woensdag en vrijdag te zien bij Koffietijd (archieffoto). Afbeelding: Mitchell Giebels

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Victoria-Jane Verstappen, het zusje van Formule 1-coureur Max Verstappen, blies dinsdag twintig kaarsjes uit. Het tienertijdperk is definitief voorbij.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy birthday my sweet Victoria ??????????

Een bericht gedeeld door JosVerstappen (@josverstappen7) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Its my birthday ?? #20

Een bericht gedeeld door Victoria-Jane Verstappen (@victoriaverstappen) op

Ook grote broer Max kon het niet laten. ‘Twintig jaar, maar voor mij zul je altijd mijn kleine zusje zijn’, zegt hij bij de foto van de jarige job.

Vlogger Peter Nauts uit Brunssum kan zijn geluk niet op. Hij is zo blij als een kind, omdat hij iedere maandag, woensdag en vrijdag te zien zal zijn met Peter Probeert bij het populaire tv-programma 5 Uur Live. Ga jij kijken naar de Limburgse grappenmaker?

Osso, ibahesj, gerro en tatta, straattaal is tegenwoordig overal te horen. Niet alleen op straat, maar ook op scholen, televisie en in de muziek. De Venlose rapper Jiri Taihuttu is er niet vies van. ‘Mag ik even derm (mooi, red.) zijn?’, schrijft hij op Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mag ik even derm zijn? ??

Een bericht gedeeld door Jiri11 (@jiri11) op

Het Maastrichts dj-duo Lucas & Steve geniet nog even na van muziekfestival Amsterdam Dance Event (ADE). ‘ADE, tot volgend jaar!’, laten de dj’s via social media weten.

Hoog bezoek in Limburg. De sterspelers van Liverpool zetten dinsdagavond voet op Limburgse bodem vanwege de Champions League-wedstrijd tegen Racing Genk. De ploeg landde dinsdag rond de klok van zeven uur op Maastricht Aachen Airport. Daar werden The Reds opgewacht door fans. De ploeg speelt woensdagavond om 21.00 uur de wedstrijd in Genk.

Niet alleen de Geleense rapper Kosso is moe, ook zijn hond verroert zich niet.

De Gelener is behalve rapper ook een bodybuilder en heeft al meerdere medailles in de wacht gesleept bij de Nederlandse kampioenschappen.

De echtgenoot van Maastrichtenaar Jon van Eerd is woensdag jarig. De felicitaties voor Ton Fiere stromen binnen.

Het gemis voor Veronika Ricksen en dochter Isabella is enorm. Op Instagram deelt de vrouw van de overleden ex-voetballer een emotionele foto van Fernando met zijn dochtertje.

Door Chantalle Donné

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →