Lichaam van hockeyvader gevonden in Brabants bos

Bron © AD

Vrijwilligers zochten naar Sacco Tange. Afbeelding: MaRicMedia

Het lichaam van de vermiste Sacco Tange uit het Brabantse Oosterhout is woensdagmiddag gevonden. Het lichaam lag in een bos in de omgeving van Terheijden, in het westen van Brabant.

Volgens de politie heeft Tange de keuze gemaakt om uit het leven te stappen. Het gezin van Tange is inmiddels op de hoogte. ,,We leven intens met ze mee”, laat de politie weten.

Lees ook: Vermiste hockeyvader niet gevonden, zoektocht niet verder in het donker

De afgelopen week werd er massaal gezocht naar de 53-jarige Oosterhouter. Hockeyclub De Warande, waar de vermiste man vrijwilliger was, deelde zaterdag de oproep om mee te zoeken op Facebook.

Tweehonderd mensen

De man werd anderhalve week vermist. Afgelopen weekend werd met ruim tweehonderd mensen al gezocht in de Oosterhoutse bossen. Dinsdag speurde een sonarboot in het Markkanaal, tussen Oosterhout en Breda. Woensdag zocht men met een hond en een open boot in het water bij de Put van Caron in Den Hout.

Lichaam van hockeyvader gevonden in Brabants bos
Zoektocht op het water bij Oosterhout. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

,,Onze dank gaat uit naar de vele mensen die ons geholpen hebben met de zoekactie”, aldus de politie. ,,In verband met de privacy zullen er verder geen mededelingen meer gedaan worden. Een zeer dringend beroep aan iedereen om de familie van Tange verder in rust te laten rouwen.”

Door Roel Kuilder

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen